Spring naar content
TEAM-quiznight december 2021

Op een gezond en creatief 2022!

Wij kijken terug op opgaven waar we met veel plezier aan hebben gewerkt en we blikken vooruit naar een nieuw jaar waarin dromen werkelijkheid worden.

Vanuit onze passie om de wereld mooier te maken creëert het team van Urban Synergy met een open en nieuwsgierige blik sterke ontwerpen en originele plannen voor een mooiere, duurzamere en toekomstbestendige wereld. Wij zijn ontzettend trots dat veel van onze ontwerpen en plannen in uitvoering gaan. Komend jaar kunt u dan ook van veel van onze mooie plekken gaan genieten. Daarnaast kijken we uit naar het verder bouwen aan onze samenwerking in bestaande en nieuwe projecten.

Wat brengt het nieuwe jaar?

Na een intensieve samenwerking met de werkgroep, inwoners van Teteringen en de gemeente Breda is het definitief ontwerp voor het Willem-Alexander plein afgerond. In 2022 gaat de schop de grond in en wordt het plein getransformeerd naar een groen dorpshart voor Teteringen.

Begin 2022 ronden we onze studie Landschappen van Verlangen voor de Open Oproep Ruimte voor klimaat en energie #1 af. Samen met Aorta, de vijf Lopikerwaard-gemeenten, PARK, MooiSticht, Vista, Karres&Brands, en DS landschapsarchitecten koppelen we de aanleg van zonnevelden aan andere ingrijpende landschappelijke transities vanuit waterbeheer, landbouw, woon- en recreatiebehoefte en bodemkwaliteit.

De energietransitie vraagt ruimte voor transport, conversie en opslag van energie, op korte én lange termijn. Een brede benadering en zorgvuldige inpassing zijn nodig om verschillende, meervoudige transities in onze beperkte ruimte te kunnen accommoderen. Het komende jaar doen we met Bright, provincie Noord-Holland en de netbeheerders ontwerpend onderzoek hoe een integrale aanpak van de energie-infrastructuur bij kan dragen aan andere gebiedsopgaven, het vergroten van ruimtelijke kwaliteit en het verminderen van maatschappelijke weerstand.

In het Bentwoud, waar vele Roerdompen leven en nu ook de eerste herten zijn gespot, gaan we met Staatsbosbeheer, provincie Zuid-Holland, gemeentes en lokale stakeholders zowel de natuur- als de recreatiewaardes versterken.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwe ontwikkelingen binnen ons bureau? Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief via info@urbansynergy.nl of laat uw mailadres achter op de homepage van de website.

__CONNECT WITH __US
Dirk, Laura, Aïsha, Jolanda, Joelle, Raquel, Inge, Jessica, Wouter, Merel, Manon, Floor, Roos, Giedo, Rozemarijn en Moreno

Vergelijkbare actualiteiten