Spring naar content
afbeelding_de_kracht@2x

De kracht van U_S

Verder door verbinden en verduurzamen

Onze kracht is de wereld om ons heen te begrijpen en belangrijke elementen met een open blik te implementeren in een creatieve oplossing. Zo halen we het beste uit ieder ontwerp en iedere onderzoeksopdracht. Met een duidelijke visie op verbinden nemen we alle betrokkenen mee in ons verhaal. We hebben oor voor ieders belangen en werken constant toe naar een plan dat aansluit bij de wensen van alle gebruikers. Uiteraard constant aangevuld met de meest duurzame oplossingen en toekomstbestendige oplossingen.

Een persoonlijk team vind je bij U_S

Urban Synergy heeft een goed op elkaar ingespeeld team bestaande uit de meest uiteenlopende personen. Van zeer creatief en strategisch tot heel precies en met sterk oog voor detail. Iedereen heeft een eigen specialisme, maar alle neuzen staan dezelfde kant op. We vullen elkaar aan. Op de perfecte manier samenwerken begint zo bij onszelf.

Maak kennis met ons team

Over U_S.

We zetten onze passie, kennis en ervaring in om ambities en belangen van alle betrokken stakeholders te vertalen in een ruimtelijke oplossing. Hierbij gaan we altijd uit van bestaande kwaliteiten, natuurlijke bronnen, lokale kennis en culturele potenties van een gebied.

Aanpak

Die informatie vormt dus belangrijke input voor het adviesproces. Vervolgens nemen we de verschillende belanghebbenden mee in de stappen die we nemen om te komen tot een breedgedragen oplossing.

Expertises

Urban Synergy is breed georiënteerd. Onze ruime en brede ervaring maakt dat we voor de meest uiteenlopende projecten in te zetten zijn. Van woningopgaven tot het op kleine schaal aanpassen van een plek. Van het inrichten van recreatiegebieden tot het stimuleren van ontmoetingen in de buurt. We maken plannen voor het herstructureren van woon- en werkgebieden, maar we ontwikkelen ook inrichtingsplannen en beeldkwaliteitsplannen. Bij alle projecten staat de maatschappelijke meerwaarde van de projecten voorop. Ook zijn duurzaamheid en toekomstbestendige oplossingen voor ons te allen tijde essentieel.

Wat we doen