Spring naar content

Aanpak

Om de perfecte leefomgeving te creëren, moeten we als ontwerpbureau weten hoe bewoners, ondernemers en bezoekers een plek beleven en welke waarde ze eraan toekennen. De lokale dynamiek is voor ons zelfs net zo belangrijk als de fysieke ruimte.

 

In kaart brengen van de sociale cohesie

Een combinatie van een uitgebreide, gedegen analyse van de plek en input van lokale partijen zorgt voor het een goed inzicht in de belangrijkste kansen voor opwaardering van een plek.

Betrokkenen meenemen in het proces

Wat voor ons helder is, is voor de betrokkenen vaak nog ongrijpbaar. Daarom visualiseren we belangrijke ontwerpkeuzes op een begrijpelijke en laagdrempelige manier en koppelen we deze keuzes terug naar de stakeholders. Per opgave kiezen we hiervoor de juiste en meest aansprekende aanpak om het gesprek aan te gaan en ideeën te toetsen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een maquette of zelfs een nagebouwd ontwerp in de openbare ruimte. Deze werkwijze maakt niet alleen dat we plannen tussentijds kunnen toetsen en eventueel aanscherpen, zij zorgt ook voor een breedgedragen oplossing die geschikt is voor de lange termijn en dat alle betrokkenen zich gezien voelen in het proces.